Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE HÜKÜMET DANIŞMANI UYARDI !!!

Hashtag

İngiltere’de hükümetin bilim danışma kurulu SAGE için önerilerde bulunan Prof. Stephen Reicher, insanların ofislere dönmeye zorlanmaları yerine evden çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Reicher, insanların haftalık temas sayısının en yüksek sayıya ulaştığını söyledi: “Daha yakından baktığınızda, yayılımın insanların işte kaynaşmasından kaynaklandığını – yüzde 63’lük bir artış – gördük ve neredeyse hiçbirinin evde buluşma ve sosyalleşme ile ilgisi yok. Yani sorun, insanların her zaman parti yapmayı seçmesi değil, sorun insanlara başka seçenek verilmeyip işe geri dönmelerini zorunlu hale getirmek.”

Reicher, pandemi döneminde benimsenen politikaları da eleştirerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Sorun halkın psikolojisinde değil, insanları belirli şeyleri yapmaya zorlayan politikalarda yatıyor. Bu yüzden, eğer yapabilirlerse ve isterlerse, insanların evden çalışması mantıklı olur.”

. Towntalk
remove_red_eye152

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur