Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YARDIMCI DEPO MÜDÜRÜ ARANIYOR !!!

Hashtag

Aviva Wholesale is looking for an assistant warehouse manager.

merhabalar, yardimci depo muduru pozisyonu icin eleman ariyoruz.

Aday arkadaslarda aranacak ozellikler; dikkatli, duzenli, hosgorulu, sabirli, fiziksel kondusyonu yuksek(*), mumkunse daha once benzer bir iste tecrubesi olan, temel excel programi bilgisi olan, calisma izni olan, temel Ingilizce (basit Ispanyolca da cok iyi olur) bilen, gerektiginde stres yonetimini iyi yapabilen, bilgisayar ile arasi kotu olmayan (program egitimi verilecektir), bu isi gecici olarak dusunmeyen bir aday bizim icin ideal bir adaydir.

Pozisyon haftada 6 gundur, Ucret tecrubeye - donanima gore belirlenecektir, firmamiz Houston Turk toplumu tarafindan iyi bilinen bir firmadir, ucretler baslangic seviyesinde piyasa sartlarinin altinda olmayip hatta orta ve uzun vadede piyasa sartlari uzerindedir.

(*) Fiziksel kondusyon noktasinda kisa bir aciklama; bu pozisyon depo isciligi pozisyonu olmamakla beraber, is ortaminda zaman zaman bir isin ucundan tutmak hem isverenin hem de calisan iscilerin nezdinde cok onemli gorulmektedir. Netice itibari ile aktif bir pozisyondur, masa basi bir is olarak dusunulmemelidir.

Herkese esenlikler diliyorum.

Ozmen Ozdemir

https://www.facebook.com/ozmenfaruk/

. Jobs
remove_red_eye760

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur