Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAN VİZE MÜJDESİ !!!

Hashtag

DV Lottery 2023 Green Card çekilişi için başvuru tarihleri sonunda açıklandı!.. Ayrıca kazananları bir sürpriz gelişme daha bekliyor olacak...

DV Lottery Green Card başvuruları, 6 Ekim 2021 Çarşamba saat 12pm ile 9 Kasım 2021 Salı saat 12pm arasında online olarak yapılabilecek. dvprogram.state.gov sitesi tek resmi sitedir, başvurular buradan ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Başka hiçbir yerden başvuru kabul edilmez. Bu tarihlerden sonra ise başvuru yapmak kesinlikle mümkün olmayacaktır. Web sitesindeki yoğunluk nedeniyle zorluk yaşamamak adına başvurularınızı son haftaya bırakmamanızı tavsiye ederiz.

Artık I-485 Formu İle SSN Talep Edilebilecek

ABD Vatandaşlık ve Göçmen Ofisi USCIS, I-485 Green Card başvuru formlarının yenilenmesiyle birlikte, Green Card başvuru sahiplerinin artık I-485 formunun bir parçası olarak SSN numarası da talep edebileceğini açıkladı. Green Card başvurusu yapan kişiler, artık ayrıca SSN ofislerine başvuru yapmaları gerekmeden, I-485 formuna eklenen yeni sorular sayesinde, beklemeden SSN numarası alabilecekler.

. Towntalk
remove_red_eye3795

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur