Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEKİ TÜRKLERE MÜJDE !!

Hashtag

İngiltere’de Deliveroo ile büyük bir rekabetin içine giren online Türk market dağıtım şirketi Getir, “You’ve got it” sloganı ile İngiltere’deki ilk tv reklam kampanyasını dün itibarıyla başlattı.

Neverland tarafından oluşturulan çalışma, Getir’in İngiltere‘deki ilk TV kampanyası oldu ve markanın büyük bir pazarlama yatırımının bir parçasını oluşturdu. Kampanyada, hizmetin neşesine hayat vermeyi amaçlayan 30 saniyelik bir reklam yer alıyor. Sergide, market alışverişiyle gelen bir Getir kuryesini kutlamak için şarkıya boğulan üç müşteri yer alıyor.

Getir, Ocak ayında İngiltere’deki lansmanından bu yana Londra, Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool, Bristol, Southampton ve Portsmouth’da 1 milyon market teslimatı gerçekleştirdi ve operasyonlarını bu yılın sonuna kadar 15 İngiltere şehrini kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor.

Kampanya Neverland’in yönetici kreatif direktörü Noel Hamilton, yönetici kreatif direktör vekili Nick Bell ve yardımcı yaratıcı yönetmenler Dipesh Mistry ve Drew Hasselhurst tarafından oluşturuldu.

Getir İngiltere Pazarlama Müdürü Nic Casby : “2021 İngiltere’de Getir için fırtınalı bir yıl oldu ve “You’ve got it”’ kampanyasının lansmanı ile marka için yeni bir sayfa açmaktan heyecan duyuyoruz.”dedi.

“Yaptığımız her şeyin merkezinde neşe ve hız sağlamak yer alıyor ve bu yeni yaratıcı yaklaşım, Getir’in haftanın yedi günü müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları için yüksek kaliteli bakkaliye ürünleri sunma vaadini ifade ediyor.”

İngiltere’de online grocery sektörü büyümeye devam ettikçe, müşteriler arayüz ve fiyatlar üzerinden seçim yaparken uygulamalar arasındaki rekabet de artıyor.

Getir, yoğun gece noktaları serisinin yanı sıra entegre bir 360 ° kampanyası başlatarak, son dakika, unutulmuş ürünler için hizmetten yararlanmak isteyen milyonlarca mevcut ve potansiyel müşteriye ulaşacağını umuyor.

Kaynak: Brit İş Yaşam TV, The Drum, Pazarlamasyon, Getir.uk

. Towntalk
remove_red_eye2755

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur