Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İngiltere'de Süresiz Oturum İzni Nasıl Alınır? Süresiz Oturum Şartları Nelerdir? ILR Başvuru

Hashtag

İngilterede bir süredir yaşıyorsunuz, ülkenin size sundugu şartlar ve yaşam standartları sizi mutlu ediyor ise, en kısa surede suresiz olarak burada ikamet etme hakkını nasıl elde ederim soruları kafanıza takılıyor olabilir.

Ben ve eşim 2015 yılı başında Tier-2 vizesi ile İngiltereye yerleştik. 2020 yılı sonunda ise ILR (Indefinite Leave to Remain) olarak bilinen süresiz oturum izni başvuru sürecinden geçtik ve ILR statüsüne hak kazandık.

Bu videoda sizlere ILR süreci tecrübemizin bir kısmini paylaşarak, İngiltere’de süresiz oturum izni almanın ön şartları, ve ne gibi belgeler gerekiyor onu anlatmaya çalıştım.

Eşim ve ben bu kanalda İngiltere'deki iş hayati, ve yaşam tecrübelerimiz hakkında surekli bilgi paylaşımı yapıyoruz. Eğer sizde İngiltere'de iş hayatı ve genel yaşam hakkında ilgiliyseniz, kanalımıza abone olarak ve bu videoyu beğenerek bize destek verebilirsiniz. Konuya başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki bu videoda aktaracağım bilgiler tüm Birlesik Krallık icin geçerlidir.

(Bu video da baştan sona bütün tecrüberlerimin üzerinden geçmek istedim.

Bu sebeple video biraz uzun. Fakat, konu başlıkları ve zamanları pinledim, açıklama kısmında konu başlıklarını görüp istediginiz kısma atlayabilirsiniz)

. Towntalk
remove_red_eye106

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur