Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BAKICI ARANIYOR !!!

Hashtag

Merhabalar,

Amerika içinde bulunan bizimle yaşayıp kızımıza bakacak, araba kullanabilen hafif ev işi yapabilecek birini acilen arıyoruz. Biz Omaha, Nebraska’da yaşıyoruz. İki kızımız var. İki kızımızda da genetik farklılık var. İlk kızımız Milagros 3 yaşında ve down sendromlu. Sağlığı ve gelişimi gayet iyi. Davranışsal problemi yok. Ona oyun arkadaşı olacak, aktivitelerle gelişimini destekleyecek birini arıyoruz. İkinci kızımız Serenity, 2 yaşında ve edwards sendromlu ve medikal çocuk. Onun bakımını biz yapıyoruz. Aupair ajanslarını deniyoruz ama ya bu bölgede çalışmıyorlar yada özel ihtiyaçlı çocuklarımız olduğu için bizi reddediyorlar.

Nebraska’da 1,5 yıldır yaşıyoruz ve tanıdığımız kimse yok. Biz taşındık covid başladı. 2 yıldır herşeyi yardımsız yapmaya çalışıyoruz eşimle. Bundan dolayı eşim çalışamadı. Ama artık çalışması lazım ve bizim acil yardımcıya ihtiyacımız var!!!

Admin ve diğerleri lütfen bu yardım isteğimizi yayın!! Çok teşekkür ederim şimdiden..

. Jobs
remove_red_eye1002

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur