Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA BENZİN FİYATLARINA ZAM !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde Pandemi sürecinden bu güne benzin fiyatları hızla artıyor. Sokağa çıkma yasağında benzin fiyatları düşerken, Normale dönen ülkede 1,5 yılda 1 galon benzin 2 dolardan 3,5 dolara kadar yükseldi.

Batı Teksas türü ham petrolün (WTI) varil fiyatı hafta başında 79,6 dolarla Kasım 2014'ten bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaştı.

Bu durum araç kullanımının yoğun olduğu ABD'de benzin fiyatlarına yansıdı ve petrol piyasasındaki bu fiyat baskısı pompa fiyatlarını da artırdı.

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avustralya'da 140.000'den fazla benzin istasyonunda gerçek zamanlı yakıt fiyatları bulmaya dayalı uygulamalar ve web siteleri işleten Boston merkezli bir teknoloji şirketi olan GasBuddy verilerine göre, New York'ta 1 galon benzin 2,90 dolar ile 3,25 arasında değişiyor.

New Jersey'de, Türkler'in yoğun bulunduğu Paterson kentinde 3,05 dolardan satılan 1 galon benzin (yaklaşık 4 litre) Maryland eyaletinde 2,98 ile 3 dolar arasında satılıyor.

Teksas'ta 2,05 dolara satılan 1 galon benzin bazı kentlerde en fazla 2,75 dolara satılıyor.

En yüksek fiyat ise California'da. California'da 1 galon benzinin en ucuz Valley Center'da 3,49 dolardan satılıyor. Los Angeles'ta ise, 3,98 dolar.

Kaynak: https://www.abdpost.com/amerika-da-benzin-fiyatlari-yuzde-75-artti/80408/

. Towntalk
remove_red_eye1350

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur