Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İngiltere DEPO savaşları | İki DEPO birden aldık! Bu DEPOLAR bizi çok yordu

Hashtag

Bu depolardan biri emlak firmasına ait eski evrakların olduğu bir depoydu, diğeri ise ne olduğunu pek anlamadığımız karmaşık ve birazda çöplerden oluşan, eski malzemelerden oluşuyordu. Bu malzemeleri kaldırmak, taşımak ve araca yüklemek için oldukça gayret sarf ettim. Hatta o kadar zor ve yorucu bir gün geçirdim ki depoların videosunu tamamlayamadım. İçinden çıkan çöpleri atmak için epeyce para harcadık. Çıkan başkaca malzemeleri satıp, biraz da para kazandık! Hadi hep beraber izleyelim! Allah bereket versin.

Bu içerikte Amerika veya İngiltere'ye gidince herkesin en az 1 kere denemek istediği DEPO satın almak, depoya teklif vermek ve depodan çıkanları satmakla ilgili bir deneyimi sizler için gerçekleştirdik. Depo savaşları konseptiyle yaptığımız bu beğenilen serimize sizler için devam ediyoruz.

Depo sahipleri, ödemelerini 3 ay aksatınca deponun ana firması, depo sahibine haber vererek depodaki malzemeleri açık arttırmaya çıkaracağını bildiriyor. Bu bildirime 3 hafta içinde yanıt gelmezse depo ihaleye açılıyor. Bizler de bu ihalelerden birine sizin için katıldık. Bakalım neler bulduk, neler kazandık!

Depo savaşları ve depo açma işi her ne kadar zevkli, heyecanlı bir iş olsa da hüzünlü bir tarafı da var, çünkü depo sahipleri bazen ölmüş, cezaevine girmiş yada ailesinden kimse kalmadığı için terk edilmiş olabiliyor. Ama bu depolara teklif vermek, depo satın almak tamamen legal. Tabi ki tek bir şart var, içinden çıkan mektup, fotoğraf, pasaport gibi şahsa ait evrakları şirkete teslim etmek. Onlar da bu değerli evrakları 1 yıl bekletiyorlar ve arayan soran olmazsa imha ediyorlar!

Hadi hep birlikte bu depo tecrübemizde neler yaşadık, izleyip görelim :)

. Towntalk
remove_red_eye89

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur