Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE DEV İŞ İLANI !! 8 BİN PERSONEL ALINACAK

Hashtag

Üçüncü çeyrekte satışları % 9.9 artan Domino’s Pizza, İngiltere ve İrlanda’da 8.000 yeni teslimat görevlisini işe alacak.

Noel’e kadar ekibini genişletmeyi planlayan Domino’s, artan talep ve mevsimsel Noel yoğunluğu için işe alacağı geçici personelin yarısından fazlası kalıcı olacak dedi.

Birleşik Krallık genelindeki şirketler, pandemi sonrasında işletmelerin açılmasından kaynaklanan ekonomik toparlanma, AB vatandaşlarının Brexit sonrası ülkelerine dönmesi nedeniyle personel sıkıntısı çekiyor.

The Guardian’ın aktardığı Hükümet verilerine göre, İngiltere’deki açık iş pozisyonları Eylül ayında 1,2 milyon ile rekor seviyeye yükseldi . Konaklama, ağırlama endüstrisi 134.000 boş pozisyon bildirdi. Bu sayı pandemi öncesi seviyesinin iki katına denk geliyor.

Domino’s, 26 Eylül’de sona eren mali çeyreğinde 376 milyon sterlin satış bildirdi, firma pandemi öncesi 2020’deki eşdeğer dönemde %10 ve 2019’da %20 artış kaydetmişti. 8 milyon teslimat yapan firmanın bu yıl 1.1 milyar sterlin kar etti.

Şubeleri franchise modeliyle yönetilen şirket, önümüzdeki birkaç yıl içinde 200 şube daha açmayı hedefliyor.

Üç ay boyunca saniyede yedi pizza ve 3 Temmuz’da saniyede 13 pizza satıldı.

Domino’s İcra Kurulu Başkanı Dominic Paul, “işte mükemmel bir ivme” gösteren “başka bir güçlü çeyrek” sunduğu için şirketi övdü.

Paul, “Kısıtlamalar kaldırıldığı için, tahsilat işimizin toparlanmaya devam etmesi ve toplam sipariş sayımızın karlı ve sürdürülebilir bir şekilde artmasıyla birlikte salgın boyunca güçlü performansımız üzerine inşa ettik,” dedi.

Kaynak: Brit İş Yaşam TV- https://britisyasam.co.uk/dominos-pizza-ingiltere-ve-irlandada-8-000-yeni-personel-ise-alacak/

. Towntalk
remove_red_eye2170

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur