Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK'TA TÜRK GÖNÜLLÜ SIRTINDAN BIÇAKLANDI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde evsizlere yemek dağıtan gönüllü Ahmet İşbitiren, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında bıçaklandı. Evsiz biri tarafından bıçaklanan adam eski eşini suçluyor.

Bir Queens parkında muhtaçlara peynir ve makarna dağıtan bir gönüllü, bir zamanlar arkadaşı olarak gördüğü evsiz bir adam tarafından bıçaklandı.

Polis, 37 yaşındaki Daniel Deloir'in 21 Eylül'de Elmhurst'teki Hoffman Park'ta 43 yaşındaki Rick Ahmet Isbitiren'i vahşice bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi.

Ahmet İşbitiren her gece yerel bir kiliseden aldığı yiyecekleri çevredeki evsizlere dağıtıyordu.

Daha öncede silahlı soygun ve yaralama suçlarından sabıkası olan Deloir'in kiralık olabileceği iddia etti.

Tanık Luis Vargas, saldırının ertesi sabahı The News haberine göre, "Rick yiyecekleri alıp yanına almak üzereyken hiç konuşmadan direkt saldırdı. Rick yere düştü. Tekrar bıçaklamaya devam etti." dedi.

Atardamar'ından yaralanan İşbitiren, yaklaşık 1 ay hastanede tedavisinin ardından taburcu edilirken, Saldırı karşısında şaşkına döndü. İşbitiren, evsiz adamın belirsiz nedenlerle kiliseden atılmasının ardından kendisinin ve Deloir'in temas halinde olduklarını söyledi.

"Çok yakındık. Bunu bana nasıl yaptığını bilmiyorum. Çok fazla soru işareti var. Eski eşimden şüpheleniyorum." diye konuştu.

. Towntalk
remove_red_eye1595

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur