Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Kirim Turkleri Amerikan Birligi'nin değerli eski gençlerinden Hakkı Beceriklisoy,

Şükran Karaduman, Nesrin Becer ve rahmetli Ferruh Beceriklisoy'un biricik anneleri, Muberra Beceriklisoy Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenaze namazı 26 Kasım 2021, Cuma namazına müteakip saat 1:00'de Mevlana Camiinde kılındıktan sonra, saat 2:00'de Long Island'daki Washington Memorial Park kabristanına defnedilecektir.

Toprak duası akşam saat 6:30'da internetten canlı verilecektir. Lütfen 6:15'te aşağıdaki, her zamanki linke basarak katılın.

UPDATE- Funeral prayer will take place Friday, November 26th, at 1pm in Mevlana Mosque followed by funeral service at 2pm in Long Island Washington Memorial Park cemetery.

The post funeral prayers will be at 6:30pm via Zoom. Please click on the usual link below at 6:15pm.

Mevlana Mosque- 366 Terryville Rd, Port Jefferson Station, NY 11776

https://us02web.zoom.us/j/85025302582...

Meeting ID: 850 2530 2582

==========================================

Cemiyetimizin değerli eski gençlerinden Hakkı Beceriklisoy, Şükran Karaduman, Nesrin Becer ve rahmetli Ferruh Beceriklisoy'un biricik anneleri, Muberra Beceriklisoy Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenaze namaz günü henüz belli değil, kesinleşince tekrar duyuru göndereceğiz.

Geride kalan acılı çocukları, torunları, tüm ailesine ve sevenlerine, camiamıza başsağlığı diler, mevtaya Allah'tan rahmetler niyaz ederiz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The beloved mother of our 'old youngsters' Hakkı Beceriklisoy, Şükran Karaduman, Nesrin Becer and the late Ferruh Beceriklisoy - Muberra Beceriklisoy - has passed away.

Her funeral date and time is not known yet, once it is scheduled, we'll send another update.

Our deepest sympathies go out to her kids, grandkids and the rest of her family and all her loved ones and our whole community. May God grant her peace & mercy.

. Towntalk
remove_red_eye699

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur