Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK TÜRK TİYATROSU

Hashtag

NY Metropolitan bölgesi Türk tiyatro atölyesi için çalışmalara başlıyoruz! Deneyimli, deneyimsiz 18 yaş üstü, ilgili herkesi bekliyoruz. Görüşmek dileğiyle!

———————

Tiyatro sahnesine ilk adımını atmak isteyenlerden, ya da benim gibi geri dönmek için sabırsızlıkla bekleyenlerdenseniz, duyun, duyurun: NY Metropolitan Bölgesi Arya 1. Seviye Tiyatro Atölyesi Başlıyor! Daha fazla bilgi ve kayıt için tıklayın: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfT7g3AXOo.../viewform...

Üç aylık atölyenin sonunda ilgilenen arkadaşlarla, NY'ta sahnelenmek üzere oyun provalarına (mümkünse yüz yüze olacak şekilde) başlamayı planlıyoruz.

---------------------------

NY ve çevresinde tiyatro çatısı altında buluşmalar yapan aktif herhangi bir Türk oluşumun var olmayışı ve Türkçe tiyatro yapma fikrine çok sıcak bakan bir grup Türk’ün var olduğunu bilmek bizi böyle bir tiyatro atölyesi organize etmeye teşvik etti. İyi ki de etti!

Eğlence mottosuyla yola çıktığımız bu girişimde, her şeyden öte amacımız güzel bir grup dinamiği çatısı altında bir araya gelip, kültürümüzü, dilimizi yaşayıp yaşatacağımız bir oluşuma ön ayak olmak.

Dersler, başlangıç seviyesinde Zoom üzerinden gerçekleşecek olup, kapasitemiz 10 kişiyle kısıtlıdır.

Atölye çalışmaları çerçevesinde:

-temel oyunculuk eğitimi,

-doğaçlama çalışmaları ve

-diksiyon eğitimi verilecektir.

Lütfen bu güzel oluşumu duyurmamıza yardımcı olup, program detaylarını ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyoruz, 19 Aralık'taki tanışma dersinde sizlerle görüşmeyi umuyoruz!

Hoşça ve sevgiyle kalın!

. Marketplace
remove_red_eye168

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur