Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE ELEKTRİK KULLANIMINA SINIR GELİYOR!! BAKIN NELER DEĞİŞECEK

Hashtag

İngiltere'de elektrik firmaları da birbiri ardına iflas açıklamalarında bulunuyor. Eylül ayının başından bu yana iflas eden enerji şirketi sayısının 11'i aştığı ülkede soğuyan havalar da durumu giderek kötüleştiriyor.

Zor durumda olan elektrik firmalarının, sağlayıcılık yapmakta zorlanması beklenirken İngiliz basını, önümüzdeki aylarda İngiliz hanelerini bekleyen yüksek fiyatları duyurmaya başladı.

The Guardian, iflasın eşiğinde olan birçok enerji firmasının durumu nedeniyle İngiliz tüketicilerin faturalarında 120 sterlinlik bir artış beklendiği konusunda uyarı yayınladı. Firmaların, kendi maliyetlerini karşılamak için giderlerini tüketiciye yansıtacağını belirten The Guardian, vahim tabloyu da paylaştı.

"ÇAMAŞIRLARINIZI KURUTMAYIN"

2022 yılının ilk aylarından itibaren enerji faturalarında 240 sterlinlik bir fark olabileceği konusunda uyarılarda bulunan Mirror, standart bir İngiliz hanesinin enerji giderinin 1360 sterline yükselebileceğini belirtti.

Ülke genelinde panik yaratan maliyetler nedeniyle enerji kuruluşu Energy Saving Trust, faturaların nasıl azaltılabileceğiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kullanılmayan cihazların geceleri fişten çıkarılması, ev içinde hava akımına neden olan küçük boşlukların köpük sıkılarak kapatılmasıyla yıllık 30-40 sterlinlik bir tasarruf sağlanabileceğini belirten Energy Saving Trust, duş alma süresinin de 4 dakikaya indirilmesi gerektiğini söyledi.

Çamaşırların makinelerde kurutulmaması gerektiğini paylaşan yetkililer, halka "Çamaşırlarınızı evin içine asın" çağrısında da bulundu.

. Towntalk
remove_red_eye459

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur