Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BOSTON'DA UÇUŞ HİZMETİ

Hashtag

Merhabalar,

Boston'da ucus egitmenligi yapmaktayim. Bircok zor yoldan ve heves kirici konusmalardan gecerek cok erken yasta sadece pilot olmadim ayni zamanda aligim sertifikalar ile pilot yetistirmeye hak kazandim. Neredeyse 2022 yilina giriyoruz, ucmak, pilot olmak artik bir luks veya ulasilmasi cok zor bir hedef degil. Gelin bu algilari birlikte kiralim! Soylenenin aksine o kadar da zor olamadigini gosterelim!

Ister PPL alip (private pilot license) arkadaslarina, ailene ve sevdiklerine unatamayacaklari anilar yasat, istersen tum sertifikalari tamamlayip airline pilotu olup gelecegini garanti altina al. Ucaklar, havacilik ya da sadece guzel manzara tutkunu musun, gel birlikte guzel Boston’i kusbakisi izleyelim ister gece ister gunduz..

Kind Regards,

Firat Iletir

Commercial Pilot-Commercial Drone Operator/ Certified Flight Instructor/ Advanced-Instrument Ground Instructor <a href='mailto:

[email protected]'>

[email protected]</a>

857-210-8776

. Marketplace
remove_red_eye136

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur