Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE DÜŞÜK GELİRLİLERE DESTEK !!!

Hashtag

Biden yönetimi, bu kış düşük gelirli Amerikalıların ısınma maliyetlerini karşılamaya yardımcı olmak için 4,5 milyar dolarlık ek fon dağıtılacağını açıkladı.

Beyaz Saray, finansmanın, 2021'de kabul edilen 1.9 trilyon dolarlık Amerikan Kurtarma Planı COVID-19 yardım paketinin bir parçası olduğunu duyurdu. LIHEAP olarak bilinen Düşük Gelirli Enerji Yardım Programı için, her zaman yapılan yıllık ödenekler iki katından fazla arttırıldı. Bu, Amerika'da, şu ana kadarki en yüksek enerji ödeneği.

Eyalet tahsis dağılımına göre, iklimin daha sert geçtiği eyaletler daha fazla fon alacak. Mesela Minnesota, ev enerji yardımı için yaklaşık 274 milyon dolar destek aldı. Bu arada, beş kat daha büyük bir nüfusa sahip olan Texas, sadece 10 milyon dolar daha fazla destek aldı. Texas'ın 29 milyonluk nüfusuyla karşılaştırıldığında, 20 milyondan az nüfusa sahip New York eyaleti ise 876 milyon doların biraz altında bir destek aldı.

Beyaz Saray ayrıca, ABD genelindeki yedi büyük kamu hizmeti şirketinden, yardım arayan müşteriler için kesinti olmamasını garanti etmek ve devlet yardımını hızlandırmak için yeni taahhütler duyurdu. Atlantic City Electric, Baltimore Gas and Electric, ComEd, Delmarva Power, Pacific Gas & Electric, PECO ve Pepco yeni taahhütler altında yer aldı.

Ek hükümet fonu, daha yüksek kış enerji maliyetlerinin şokunu hafifletmeye yardımcı olmayı amaçlıyor. Ancak Cumhuriyetçi milletvekilleri, Mart ayında Başkan Joe Biden tarafından yasalaştırılan genel yardım paketinin, ekonomiye çok fazla para pompalayarak daha yüksek enflasyon seviyelerine neden olduğunu söylediler.

https://www.abdpost.com/abd-de-dusuk-gelirlilere-isinma-destegi/88653/

. Towntalk
remove_red_eye2285

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur