Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ EHLİYET SAHİPLERİNE MÜJDE !!!

Hashtag

Birçok sürücü, trafik kontrollerinde polise evraklarını göstermek için torpido gözünü kullanırken, mahremiyet endişesi yaşıyordu. Yeni araç tescil yasası, bu kaygıları ortadan kaldıracak.

Sürücüler, yeni yasa tasarısı kapsamında kağıt belge kullanmak yerine, araç kayıtlarını elektronik olarak görüntüleyebilecek. Ayrıca kağıt kaydı kullanma seçeneği devam edecek.

Eyalet Senatörü Anthony Bucco yaptığı açıklamada, “Bir trafik kontrolü stresi sırasında, sürücüler genellikle dağınık bir torpido gözünde kağıt kayıt kartlarını bulmakta zorlanıyorlar. Araçlarının kayıtlı olduğunu kanıtlamak için telefonlarını kullanabileceklerini bilmek, biraz rahatlama sağlayabilir” dedi.

<span style="color:rgb(255,0,0);font-weight:bold">Sürücüleri para cezasından kurtaracak</span>

Yeni yasa ayrıca, bir polis kontrolü sırasında, basılı evrakı yanında olmayan sürücüleri, 150 dolar tutarındaki para cezasından kurtaracak.

Sürücülerin tepkisi, mahremiyet ve polisin telefonlarındaki diğer kayıtları görmesi endişelerini içeriyordu. Yasanın ortak sponsorları ve bir Rutgers hukuk fakültesi uzmanı, yeni yasanın, makul olmayan aramalarla ilgili bu endişelerin giderildiğini belirtti.

<span style="color:rgb(255,0,0);font-weight:bold">Pratik bir uygulama</span>

Devlet Motorlu Araç Komisyonu’nu, sahte tescilleri caydırmak ve tespit edilmesi için, elektronik araç tescillerini bildirmeleri için sürücülere 18 ay süre verdi.

Yalnızca Michigan ve Tennessee, sürücülerin bir araç kaydının elektronik kopyalarını göstermesine izin veriyor.

Bu, bir sürücünün bir polis memuruna veya hakime, yalnızca kağıt biçiminde bir kayıt sertifikası göstermesini isteyen mevcut yasayı değiştiriyor.

Meclis üyesi Betty Lou DeCroce, akıllı telefonların yanı sıra, diğer mobil cihazların her yerde bulunmasıyla, sürücülerin kolluk kuvvetlerine veya onu görmesi gerekebilecek başka herhangi bir makama göstermek için, elektronik bir kopya almalarına izin vermenin, pratik bir uygulama olduğunu belirtti.

https://theanatoliapost.com/new-jersey-suruculeri-polis-kontrollerinde-mahremiyete-kavusuyor/

. Towntalk
remove_red_eye2648

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur