Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KEDİMİZ ZİYA YUVA ARIYOR !!!

Hashtag

Merhaba kedi severler!

Bir arkadasim kedisi icin yeni bir yuva ariyor. Asagida resimlerini ve arkadasimin mesajini bulabilirsiniz:

Kedim Ziya, 8 bucuk yasinda sağlıklı, gündüzleri dışarıda akşamları içeride kalan bir ev kedisi (lokal kısa tüylü). Ziya küçükken kısırlaştırıldı ve mikro çipi takıldı. Bebekliğinden beri sağlık sigortası var ve tüm aşıları tam. En son veteriner sağlık kontrolü Ağustos 2021'de yapıldı.

Ziya, 6 haftalıktan beri benimle ve onu çok seviyorum. Çok sevecen ve sevimli bir kedi. Fakat ne yazık ki yakın zamanda gelişen bazı sağlık problemlerimden ve yaşamımdaki köklü değişikliklerden ötürü artık ona bakmakta çok zorlanıyorum. Başkasına verme fikrine uzun süre direnmiş olmama ve bu fikre alışmakta çok zorlanmış olmama rağmen ne yazık ki artık başka çarem kalmadığını düşünüyorum. Eğer Ziya'yı, onu sevecek, ona değer verip sahiplenebilecek bir aileye verebilirsem içim çok rahat edecek.

Son yıllarda biraz daha az hareketli ve az istekli olmasına rağmen hala oynamayı seven bir kedi. Zamanının çoğunu bahçede çalılıkların arasında veya bahçedeki koltuklarda oturup sincapları seyrederek geçiriyor. Akşamları eve geri girip, yanıma gelip koltukta bana sokulup oturuyor. Daha küçükken avlanmaya cok severdi fakat son yıllarda bu hevesi cok azaldı.

Çocuğum ilk doğduğu zaman onu çok kıskandığını belirtmem gerekiyor fakat zaman icerisinde bu kısançlığı azaldı. Gene de evde bebeği olan veya küçük çocuğu olanlar için çok doğru bir seçim olmayabilecegini dusunuyorum.

Eger Ziya'yı sahiplenmek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Daha sonrasında hem benimle hem Ziya ile tanışmak için bir buluşma ayarlayabiliriz.

Sevgiler.

Hande Demirkiran

https://www.facebook.com/hande.demirkiran

. Towntalk
remove_red_eye301

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur