Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CHİCAGO'DA 1+1 KİRALIK EV !!!

Hashtag

Arkadaslar merhaba. Esimle birlikte yeni evimize tasinacagimiz icin Chicago Downtown da Streeterville bölgesindeki lüks bir apartmanda 1+1 evimizi kiraliyoruz.

Apartmanin icerisinde rooftop, heated indoor pool, library, gym, business center mevcut. Komsuluk son derece güvenli ve Northwestern Hastanesinin hemen yaninda. Wholefoods, Trader Joes, bar ve restaurantlara yürüme mesafesinde.

Navy Pier e yürüyerek 5 dakika. Esyali veya esyasiz apartmani verebiliriz. Apartman dairesi özellikle Northwestern da staja gelen doktorlar, PhD ögrencileri, downtown da calisan kisiler ya da Abd ye yeni yerlesmeye calisan ciftler ya da aile icin cok uygundur. Tüm utilities dahil 2050$, ayrica fiyat ögrenciler ve yeni Abd ye uyum saglamaya calisan aileler icin negotiable. Move in ve move out tarihleri de flexible.

Daha ayrintili bilgi icin mesaj atabilirsiniz ya da 773-799-60-99 dan arayabilirsiniz. Ilgilenenlere evin ayrintili videosunu atabilirim. Tesekkurler.

Mehmet Vural

https://www.facebook.com/mehmet.vural.186

. Marketplace
remove_red_eye223

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur