Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

DALLAS İŞ İLANI !!!

Hashtag

Merhabalar,

Yogun mesajlardan dolayi ilani kaldirmak zorunda kalmistim. Lutfen once ilani okuyup sonra mesaj atiniz.

Eger green card li yada vatandas degilseniz ve driver record temiz degilse, ise girmeniz benim icin mumkun degil. Cunku immigration check pointlerden ayda bir kac kez gececeksiniz. Kimsenin tutuklanmasi istemem.

Resimde gorunen cargo van icin driver ariyorum.

Is warehouse lardan 1 veya 2 palet yada ufak box vs mali alip baska firmaya goturulmesi. Mali firmalar forklift ile yukleyip forklift ile indiriyorlar.

48 state icinde, 2 3 haftalik yollara cikmak ve bazen gunde 18 saat civari araba surmek durumunda kaliniyor iyi para kazanmak icin. Maalesef bir kac gunde bir evde olmak isteyenler icin uygun bir is degil. Tam bekar isi 😊

Ucret ise haftalik kazanc uzerinden yuzdelik olarak anlasilmasini uygun goruyorum. Yuzdelik oranini kapsamli bir sekilde gorusuruz, adaletli, en uygun, karsilikli fayda saglayacak sekilde belirleriz. Oncesinde 1 2 gun isi gormenizde fayda var, parasi guzel ancak arabada yatmak uzun yol almak gorundugu kadar kolay olmayabilir.

Ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj atabilirler.

Selametle…

Izzettin Altun

https://www.facebook.com/izzettin.altun.503/

. Jobs
remove_red_eye203

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur