Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEN YENİ SEYAHAT UYARISI !!!

Hashtag

ABD, Corona virüsü salgını nedeniyle seyahat uyarılarında güncelledi. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), yeni açıkladığı listelerde bazı ülkeleri yeniden "seyahat etmeyin" sınıfına aldı. Bu kategoriye alınan ülkeler arasına Meksika da girdi. Brezilya, Singapur, Ekvador, Kosova, Filipinler ve Paraguay da yeniden yüksek riskli ülkeler kategorisine alındı.

CDC yaklaşık 130 ülke hakkında çeşitli kategorilerde seyahat uyarıları yayınlamış durumda. Son olarak CDC, COVID-19 vakalarının artışa geçtiği Anguilla, Fransız Guyanası, Moldova, Saint Vincent ve Granada’yı 4. seviye olan "en yüksek riskli ülkeler" sınıfına aldı. Türkiye de CDC'nin "en yüksek riskli ülkeler" listesinde yer alan ülkeler arasında.

ABD Dışişleri Bakanlığı da artan COVID-19 vakaları nedeniyle Meksika için "seyahat etmeyin" uyarısı yayınladı.

Omicron varyantının tüm dünyada baskın hale gelmesi ve vaka sayılarında artışa neden olmasıyla birlikte ABD hükümeti Aralık ortasından bu yana 60’tan fazla ülkeyi yeniden seyahat uyarıları listesine dahil etti ya da kategorilerini değiştirdi.

Son olarak güncellenen listede üçüncü kademeye alınan ve seyahat konusunda dikkatli olunması gereken ülkeler arasına Brunei, Fransız Polinezyası, Gambiya, Gine, Honduras, Liberya, Nepal ve Umman da eklendi.

CDC’nin düşük riskli ülkeler listesinde 16 ülke yer alırken 40 kadar ülke, herhangi bir sınıfta yer almıyor.

https://www.amerikaninsesi.com/a/abd-salgin-kaynakli-seyahat-uyarilarini-yeniledi/6421363.html

. Towntalk
remove_red_eye1466

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur