Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA OKULA GİDEN ÇOCUKLARA MÜJDE !!!

Hashtag

Amerika'da dört farklı eyaletin valisi, okullarda maske takma zorunluluğunun kaldırılacağını açıkladı.

Connecticut, Delaware, New Jersey ve Oregon eyaletlerini kapsayacak yeni uygulamanın, bu ay ve gelecek ay içinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.

New Jersey Valisi Phil Murphy, kararı “çocuklarımızın normal hayata dönmeleri için büyük bir adım” sözleriyle değerlendirirken New Jersey’de COVID-19 vakaları, geçen haftadan bu yana yüzde 50 azaldı.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki de dün yaptığı açıklamada, okullarda maske takılmasını önermeye devam ettiklerini, ancak bunun aksi yönünde karar alan eyaletleri suçlamadıklarını söyledi.

Diğer yandan California eyaletinde, aşılı kişilerin kapalı mekanlarda maske takma zorunluluğu gelecek hafta kaldırılacak. Ancak Amerika’nın en kalabalık eyaleti olan California’da okullarda maske takma zorunluluğu devam edecek.

Öte yandan Amerika’da okullarda maske takma zorunluluğu görüş ayrılıklarına neden oluyor. Bazı okullarda veliler, okul yönetimlerinden maskeyle ilgili uygulamalarını gözden geçirmelerini talep ediyor.

Amerika’daki 47 eyalette COVID-19 vakaları son iki haftadır düşerken, hastanede tedavi görevlerin sayısı da geçen ayın ortasından bu yana yüzde 24 oranında azaldı.

https://www.amerikaninsesi.com/a/dort-eyalet-okullarda-maske-zorunlulugunu-kaldiriyor/6432141.html

. Towntalk
remove_red_eye514

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur