Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'Lİ EV SAHİPLERİNE $35.000 DESTEK !!!

Hashtag

New Jersey’deki ev sahiplerine müjde. “ERMA” programı eyalet genelindeki ev sahiplerine, COVID-19 yüzünden yaşadıkları gelir düşüşü nedeniyle ödeme yardımı yapıyor. Bir seferlik bu yardım ev sahiplerine 35 bin dolara kadar destek sağlıyor

New Jersey Konut ve Mortgage Finans Kurumu’nun Acil Kurtarma Mortgage Yardımı (ERMA) Programı, eyalet genelindeki ev sahiplerinin kurtarıcısı olacak. Program ev sahiplerine, COVID-19 yüzünden yaşadıkları gelir düşüşü nedeniyle ciddi miktarda ödeme yardımı yapıyor.

35 bin dolara kadar destek

Program kapsamında salgın nedeniyle gelirlerinde önemli bir düşüş ya da gider artışı yaşayan, bu nedenle ipotek ödemelerini zamanında yapamayan ev sahiplerine 35 bin dolara kadar bir tutarda destek sağlanacak.

ERMA’ya başvuranlar gecikmiş emlak vergileri, belediye veya vergi borçları, anapara, faiz, vergiler ve ev sahibi sigortası dahil olmak üzere dört adede kadar gelecekteki ipotek ödemeleri için yardım alabilecekler.

Faiz de yok, ödeme vadesi de

Şartları karşılayan bir New Jerseyli yardım almaya hak kazanırsa söz konusu desteği faiz veya ödeme vadesi olmadan kullanabilecekler. Geri ödeme 3 yıllı bir kredi şeklinde yapılabilecek.

Eğer mülk satılır, devredilir veya yeniden finanse edilirse veya ipotek ve bononun üç yıllık süresi boyunca mülk birincil ikametgah olarak kullanılmazsa, ERMA fonlarını geri isteme hakkına sahip.

https://theanatoliapost.com/new-jerseyli-ev-sahiplerine-35-bin-dolar-destek/

. Towntalk
remove_red_eye1236

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur