Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK TİMES MEYDANINDA PATLAMA !!!

Hashtag

New York Times Meydanı’ndaki yüksek bir patlama sesinin ardından birçok rögardan aynı anda yükselen alev ve dumanlar paniğe neden oldu. Sosyal medyada yüzlerce kişinin kaçarak bölgeden uzaklaştığını gösteren videolar merak uyandırırken yetkililer herhangi bir yalanma bildirilmediğini iletti.

Olay, dünyaca ünlü New York Times meydanında meydana geldi. Trafiğin yoğun olduğu alışveriş ve turizm bölgesinde pazar günü saat 19.00 sıralarından yüksek sesli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından birçok rögar kapağından duman ve alevler yükseldi. Sesten korkan ve rögarlardan yükselen alev ve dumanları görenler bölgeden panik halinde çığlıklar atıp koşarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Birçok kişi bu anları cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşılan ve binlerce etkileşim alan olay sonrası polis ve itfaiye yetkilileri, herhangi bir yaralanma bildirilmediğini açıkladı.

Patlama ve alevlerin neden meydana geldiği konusunda ilk açıklama bölgenin enerji sağlayıcısı Con Edison’un sözcüsü Karl-Erik Stromsta’dan geldi. İki rögar kapağının kablo arızasından etkilendiğini ve patladığını söyleyen Stromsta, yakınlardaki diğer rögarlardan da alev ve dumanlar yükseldiğini anlattı. Stromsta, herhangi bir müşteri kesintisi veya yaralanma bildirilmediğini de söyledi.

Alev alan rögar kapaklarının; gaz, su, kanalizasyon veya metro kapağı olup olmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı. New York Şehri İtfaiye Departmanı’ndan yapılan bilgilendirmede ise itfaiyecilerin yüksek karbon monoksit seviyeleri için çevredeki alanları taradığı belirtildi.

https://theanatoliapost.com/manhattanta-patlama-kosarak-uzaklastilar/

. Towntalk
remove_red_eye1127

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur