Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW YORK METROSUNDA SİLAHLI SALDIRI !!!

Hashtag

New York’ta yerel basın, itfaiye teşkilatının açıkladığı bilgiler doğrultusunda bir metro istasyonunda bazı kişilerin vurulduğunu bildirdi.

Associated Press haber ajansı olayın sabah 8:30 sularında meydana geldiğini kaydetti ve 5 kişinin vurularak yaralandığını, toplam 13 yaralıya müdahale edildiğini ancak vurulan beş kişi dışında diğer kişilerin yaralarıyla ilgili bilgi sahibi olmadıklarını belirtti.

CNN televizyonu da New York İtfaiye Teşkilatı’ndan aldığı bilgiye göre saldırıda 13 kişinin yaralandığını, çevredeki hastanelere taşındığını bildirdi.

Olayın ardından bazı metro hatlarında ulaşım durduruldu.

Yerel basına göre olay, Brooklyn Sunset Park bölgesinde 36’ncı Cadde metro istasyonunda sabah işe gidiş saatinde meydana geldi.

New York polis sözcüsü, Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada, polis memurlarının olaya müdahale ettiklerini belirtti ancak ölü ya da yaralı sayısı hakkında bilgi vermedi.

New York polisi Twitter’dan yaptığı açıklamada metro istasyonunda şu an için aktif patlayıcı bulunmadığını açıkladı. Polis halka bölgeden uzak durması çağrısı yaptı ve görgü tanıklarının polis ile temas kurmasını istedi.

Olay yerinden gelen video görüntüleri, ağır silahlı memurlarla onlarca polis ve acil durum aracının metro istasyonu çevresinde toplandığını gösteriyor.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, New York metrosundaki olayla ilgili bilgi sahibi olduklarını açıkladı. Psaki, Beyaz Saray’ın üst düzey yetkililerinin New York Belediye Başkanı Eric Adams ve New York Emniyet Müdürü Keechant Sewell ile temas halinde olduklarını, ihtiyaç halinde destek sunacaklarını belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye615

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur