Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD VİZELERİNDE YENİ GELİŞME !!!

Hashtag

Önceden sadece son 12 ay içerisinde süresi bitmiş olan ABD vizeleri posta yoluyla yenilenebiliyorken, artık son 48 ay içinde olanlar da posta ile yenilenebiliyor.

Eğer önceki vizenizin süresi son 4 yıl (48 ay) içinde dolduysa ve biyografik bilgileriniz ile vize kategoriniz değişmediyse, şahsen vize görüşmesine katılmanıza gerek kalmadan posta yoluyla ABD vizenizi yenileme işlemi yapılabiliyor.

B1/B2 kategorisindeki iş ziyareti ve turist vizeleri posta yoluyla yenilenebiliyor. C1/D kategorisindeki transit ve mürettebat vize türlerinde posta ile yenileme imkânı olabiliyor. Amerika'nın F/M/J öğrenci vizeleri ile H vize kategorilerindeki çalışma vizelerinde de posta ile yenileme olabiliyor.

Ancak, İngilizce dil okuluna gitmek amacıyla başvuruda bulunanlar ile Work & Travel (WAT) programı dahilinde ABD’ye seyahat edecek olanların vize yenileme başvuruları posta yoluyla yapılamıyor. E1/E2 tüccar ve yatırımcı vizeleri de posta ile yenilenemiyor.

14 yaş altı ile 79 yaş üstü kişilerin vize başvuruları da posta yoluyla yapılabiliyor.

Çevreyi korumak ve kağıt israfını önlemek adına gerekenden fazla belge gönderilmemesi gerektiğini, bu durumun başvurunuzun işleme alınmasını geciktireceğini unutmayın.

VİZENİZİ POSTA YOLUYLA YENİLEMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER:

- Geçerli pasaport

- DS-160 onay sayfası

- Yenilemekte olduğunuz ABD vizenizin bulunduğu pasaport

- Şartlara uygun bir adet fotoğraf

https://www.abdpost.com/abd-vizesini-postayla-yenileyeceklere-hatirlatma/98033/

. Towntalk
remove_red_eye2161

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur