Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

New York'tan İmam Ahmet Dönmez'in aktardığına göre,

* Bosna Hersek'li 16 yaşındaki kız çocuğuna dün New York Bronx'ta kamyon çarptı ve zavallı ALISSA KOLENOVIC olay yerinde hayatını kaybetti.

Alissa Kolenovic, Çarşamba günü Morris Park'taki Neill Ave.'den Paulding Ave.'ye doğru, okuduğu Manhattan'ın Aşağı Doğu Yakası'ndaki Cascades Lisesi'ne giderken, bir içecek dağıtım kamyonunun çarpması sonucu genç yaşında yaşama veda etti. Alissa, bu yıl New York'ta bir sürücü tarafından öldürülen 73. kişi oldu.

Polisler, 46 yaşındaki sürücü Joseph Zillotto'nun, yayaya yol vermemek ve gereken dikkati göstermemekle suçlandığını söyledi. Bir görgü tanığının aktardığına göre, Zillotto, polis gelene kadar olay yerinde bekledi, kaçmadı ve yaralı kıza kalp masajı yaparak 911'i kendisi aradı.

Olay yerinden yalnızca iki blok ötede yaşayan Alissa, sağlık ekibi tarafından Jacobi Tıp Merkezi'ne götürüldü, ancak kurtarılamadı.

Acılı ailesi ve arkadaşları tarafından; hayat dolu, neşeli, yardımsever ve dinamik biri olarak tanımlanan Alissa, okulunun voleybol takımındaydı ve ileride yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olmak istiyordu.

Cenazesi, 5 Mayıs 2022 Perşembe günü New York Rockland County Upstate'teki BALKAN CEMETERY Müslüman Mezarlığına defnedildi.

Alissa'nın annesi, sürücüleri hız yapmamaya, yollarda daha dikkatli olmaya ve karşıdan karşıya geçen çocukları kendi çocuklarıymış gibi sürmeye çağırdı.

* Cenazesini bugün New York Rockland County Upstate'te BALKAN CEMETERY Müslüman Mezarlığına ebedî istiratgâhına defin ettik.

* Merhumeye Allah'tan Rahmet ve Acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. RUHUNA EL-FÂTİHA.

. Towntalk
remove_red_eye2853

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur