Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

New York ,Long İsland bölgesinde bir acı kaybımız daha Davut ALTINBAŞ..

42 gün süren Corona ile savaşında hayatını kaybetmistir.

Nermin Altınbaş'ın değerli eşi,ve çocukları Hakan(12) ve Alper(6) 'in

degerli babaları merhumun cenaze ve nakil işlemleri ve arkada kalan ailesinin ekonomik şartlarının yetersizligine katkı amaçlı oluşturduğumuz bu kampanyaya lütfen sizler de karınca kararınca yardımda bulunun.

Ailenin ekonomik yetersizlikleri sebebiyle cenazemizin önce hastahaneden alınıp cenaze evine nakil işlemleri ardından devam edecek tüm sürec için bu yardım aciliyet taşımaktadır.

İçinde oldugumuz zor zamanlar ve merhumun aramızdan ayrıldığı bu mukaddes aylar sebebiyle vermeyi düşündügünüz fitreler için de uygun olabilecek bu yardımlarınıza şimdiden yürekler dolusu teşekkür ederiz.

Our friend Davut ALTINBAŞ from Long Island,Ny has passed away in the early hours of this morning after he fought Corona virus for 42 long days.

He's survived by his wife and his 2 children.

He' s been a hard working man that has worked every job ,including Gas Station, and etc.

His family is in desperate need of assistance in these difficult times.

Thank you very much .

I ,Murat Karahan ,am the one who set up the gofundme campaign regarding the ALTINBAŞ family's loss of their father and husband Davut ALTINBAŞ.. I'm adding Nermin Altınbaş ,the wife of the deceased Davut ALTINBAŞ as the beneficiary to this campaign so that she can withdraw the donations .All the donations are going to be transfered to their account by me.

As of today, May 18th 2022 they set up their account and I ve transfered the accumulated donations to the family's account.

Best Regards,

Murat Karahan

. Towntalk
remove_red_eye1021

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur