Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE TOPLU TAŞIMA KULLANANLARA DUYURU !!

Hashtag

Dün (22 Mayıs Pazar) bir otobüsün alevler içinde kalması sonucu 108 otobüslük filo sokaklardan kaldırıldı. Transport for London (TfL), yangının çıkış sebebine ilişkin soruşturma başlatılırken, tedbir amacıyla otobüsleri yolcu hizmetinden hızla çıkardı.

Hertfordshire’daki Potters Bar otobüs garajında ​​çıkan büyük yangında altı otobüsün alevler içinde kaldığı görüldü. Sonuç olarak, MyLondon, 108 araçlık TfL elektrikli çift katlı otobüs modeli ‘Switch Mobility MetroDecker EV’ filosunun tamamının yolcu hizmetinden kaldırıldığını açıklayabilir. Bu, genellikle bu otobüs modelini kullanan rotaların, otobüs işletmecilerinin hizmete sokabilecekleri yedek otobüsleri bulmak için uğraştıkları için kesintiye uğradığı anlamına gelir.

Yangın, dokuz mil uzaklıktaki St Albans, Hertfordshire kadar uzakta görülebiliyordu. Sebebi halen araştırılsa da, olaya karışan araçlar arasında topraklanmış olan bu elektrikli otobüsler olduğu için şarj veya pil hatasının sorumlu olabileceği anlaşılıyor. Otobüs operatörü Metroline tarafından işletilen depodaki otobüsler, Kuzey Londra ve Hertfordshire’ın bazı bölgelerinde TfL otobüs güzergahlarını işletiyor.

Kaynak: Londra Gazetesi- https://londragazete.com/ingiltere/249053/londrada-6-otobus-alevler-icinde-kaldi/

. Towntalk
remove_red_eye540

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur