Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Chicago

Hashtag

Merhabalar,

ABD Dış İşleri Bakanlığı'nın YTILI programı kapsamında Türkiye'den seçilen tek bursiyerim ve program kapsamında 1 ay boyunca Chicago'da bir hukuk şirketinde çalışacağım.

İzmir, Türkiye'de yaşıyorum normalde. Avukatlıkta 5. yılım. Hukuk bürosu olarak risk management, business consultancy ve privacy law alanında çalışıyoruz daha çok. Malumunuz türk lirasındaki değer kaybından sonra birçok yabancı marka için TR'de üretim yapmak/ TRden hizmet almak daha da mantıklı hale gelmeye başladı. Bunun yanında birçok ülkeden kişi önce TRden vatandaşlık alıp sonrasında Amerika için başvuruda bulunuyor. Bu noktada sözleşmelerin gözden geçirilmesinden tutun, marka & patent başvurularına (burada bir partner hukuk firması ile çalışıyoruz.) , hatta müvekkil şirketle aramızdaki anlaşmaya göre iş hukuku ve işe alım konusuna kadar network üzerinden tam bir danışmanlık hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanında Gümüldür İzmirli çiftçi bir ailenin çocuğu olarak iyi tarım uygulaması ile yetiştirdiğimiz coğrafi işaretli satsuma mandalinalarımızla ilgili Amerikada ne yapabiliriz? kısmını da öğrenmek isterim sizlerden. (Kuru mandalina, mandalina reçeli, mandalina tatlısı, mandalinalı erişte gibi birçok ürünümüz mevcut. Yöredeki çiftçi kadınları bir araya getirerek bir kooperatif oluşturduk.)

Buradaki başarılı Türk iş insanları ile tanışmak ve tecrübelerini dinlemeyi, sizlerle tanışmayı çok isterim. Veya yukarıdaki konularla ilgili kimlerle veya hangi organizasyonlarla görüşmeye çalışmalıyım destek olursanız çok mutlu olurum.

+13127096317 / <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> if you would like to contact!

. Towntalk
remove_red_eye100

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur