Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEKİ TÜRKLERE TÜRK YEMEĞİ MÜJDESİ !!

Hashtag

Yurt içinde ve dışında eş zamanlı kutlanan Türk Mutfağı Haftası çerçevesindeki davette, konuklara vişneli yaprak sarma, zeytinyağlı enginar, balık pilaki, hünkar beğendi, ayva tatlısı ve gül şerbeti ikram edildi. Siz de davete katılarak Türk lezzetlerini tadabilirsiniz.

Bir Türk restoranındaki etkinliğin başında şef Pınar İshakoğlu, konuklara vişneli yaprak sarma hakkında sunum yaptı.

Sunuma büyük ilgi gösteren konuklara, Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı hediye edildi.

AA muhabirine konuşan Londra Kültür ve Tanıtım Ataşesi Arzu Kahraman, “Türk Mutfağı Haftası, 21-27 Mayıs’ta Sayın Emine Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Turizm Geliştirme Ajansı koordinasyonu ve destekleriyle kutlanıyor. Bizim bugün amacımız, Türk Mutfağı Haftası’nda İngiltere’de mukim insanlara ülkemiz gastronomisini, tatlarını tattırabilmek.” dedi.

Konukların çok memnun ayrıldıklarını ifade eden Kahraman, davetlileri ileri günlerde Türkiye’deki çeşitli gastronomi etkinliklerinde de ağırlayacaklarını vurguladı.

Kaynak: British Turks- https://www.britishturks.com/londrada-turk-mutfagi-haftasinda-turk-yemekleri-tanitildi/

. Towntalk
remove_red_eye527

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur