Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Paterson-Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nin mimarlarından olan ülkesini ve insanlarını çok seven, örnek insan Nurettin Demircan Pazar günü vefatının ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Nurettin Demircan Türk-Amerikan toplumunun çok değerli bir yöneticisiydi. New York ve New Jersey Peterson'da düzenlenen Türk Günü Yürüyüşlerinin organizasyonlarında yıllarca en önde yer almıştı. Balkanlar ve Yurtdışı Türkler konusunda çok değerli çalışmaları vardı.

Yaklaşık 2 yıl önce kalp krizi geçiren ve kalbi ile ilgili zaman zaman yaşadığı hastalığına teşhis konulamayan Nurettin Demircan, 2 hafta önce yine kalp sıkışması üzerine hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan ve sağlık durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya geçirilen Demircan yeniden fenalaştı ve 12 Haziran 2022 Pazar akşam 7 sıralarında yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

. Towntalk
remove_red_eye591

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur