Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CALİFORNİA KİRALIK DAİRE

Hashtag

Bizim ev sahibi suan itibari ile bu ev available. 1) bir duplexin diger yarisini kiraya veriyor. Biz memnunuz ev sahibinden, bu ilani da kendisini yardimci olmak icin yaziyorum.

Market koyunca genelde 1 gun icinde kiraci buluyor. Bahceli , garajli mustakil duplex yarisi, (2 bedroom and 1 bathroom), 2885$ Sunnyvale, by San Miguel Elementary School. kopek ok, kedi, yilan no ok. Alerji durumlari. Dead end street. Washer and dryer yok, hookup var garajda! 740 square feet (garaj ve bahce dahil degil 740), cok acaip buyuk degil ama cok kucuk de degil. 3 dk yuruyus mesafesinde San Miguel Elementary school (Sunnyvale).

Lutfen haritadan Bakir okulun yerine. Cok crime olayi olmadi burada, biz 6 senedir burada yasiyoruz. Bahcesi guzel buyuklukte. Lease (deposit ve Biricni ay direk Odeme) , lease ediyor kendisi (sublease degil), uzun sureli kiraci bakiyor 1 sene ve ustu tercihi. Kiraya hi birsey dahil degil( elektrik, su,gas,internet,cop, kendiniz oduyorsunuz).

Rent insurance is not required. Bahcesinde tavuk yetistirmeye razi degil. Ari ya ne der bilemiyorum. 1960 da yapilmis bir evdir, o nedenle eski boyalarinda led vardir. Temuzun 1 den itibaren available.

Semiha Caliskan

https://www.facebook.com/semiha.caliskan.3

. Marketplace
remove_red_eye144

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur