Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE GÖÇMENLERE YENİ DEĞİŞİKLİK !!!

Hashtag

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza (ICE), vatandaş olmayanlara karşı sivil göçmenlik uygulama eylemlerini belirlerken, ABD askerlik hizmetini dikkate alan yeni bir politika yönergesini duyurdu

ICE Direktifi 10039.2’nin uygulanması, Vatandaş Olmayanlara Karşı İcra Eylemlerine İlişkin İhtiyari Belirlemeler Yapılırken ABD Askerlik Hizmetinin Göz önünde bulundurulması, ABD ordusunda vatandaş olmayan bir kişi veya yakın aile üyeleri tarafından hizmet verilmesini sağlamak için ajans çapında rehberlik sağlayacak.

ICE Müdür Vekili Tae D. Johnson, “ICE, ABD ordusunda hizmet etmiş vatandaş olmayanların inanılmaz katkılarına değer veriyor. Bu direktif aracılığıyla ICE, vatandaş olmayan bir kişiye karşı sivil göçmenlik uygulama kararları alıp almamaya karar verirken, vatandaş olmayan veya birinci dereceden aile üyeleri tarafından yapılan ABD askerlik hizmetini dikkate alacaktır.”

Bu direktifin uygulanmasından önce, ICE uzun süredir ABD askerlik hizmetini, vaka bazında icra kararlarının alınmasında oldukça önemli olan hafifletici bir faktör olarak kabul etmişti. Yeni direktif, bu uygulamayı resmi bir ajans politikası olarak resmileştiriyor. Vatandaş olmayan bir kişinin davası, koşulların tamamına dayalı olarak değerlendirilecek ve inceleme, ABD askerlik hizmetini dikkate alırken terhis türü, hizmet süresi ve diğer ilgili faktörleri hesaba katacak.

Bu direktifin amaçları doğrultusunda, ABD ordusuna veya ABD askerlik hizmetine yapılan atıflar, yedek bileşenleri de dahil olmak üzere Birleşik Devletler Ordusu, Deniz Piyadeleri, Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri, Uzay Kuvvetleri, Sahil Güvenlik ve Ulusal Muhafızlardaki hizmeti kapsıyor.

https://theanatoliapost.com/abdde-gocmenlere-yaptirim-kararlarinda-askerlik-hizmeti-dikkate-alinacak/

. Towntalk
remove_red_eye2109

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur