Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YENİ UÇUŞ İPTALLERİ !! KRİZ GİDEREK BÜYÜYOR

Hashtag

İngiltere, geçen ay uçuşlarda yaşanan kaosu engellemenin yollarını arıyor. Hükümet ve Sivil Havacılık Otoritesi, gönderdikleri ortak mektupta havayolu şirketlerine yaz döneminde gerçekleştiremeyecekleri uçuşları iptal etme çağrısında bulundu.

BBC’nin haberine göre, şirketlerden yazın yapacakları uçuşların gerçekleşeceğinden emin olmaları istendi. Gönderilen yazıda erken iptallerin yolcular için son dakika iptallerden daha kolay olacağı belirtildi.

Söz konusu yazı, binlerce yolcunun uçuş iptalleri ve havalimanlarındaki gecikmelerden etkilenmelerinin ardından geldi. Özellikle Paskalya ve geçen ayki okul tatili döneminde yaşanan kaosun ardından British Airways, TUI ve Easyjet özür diledi. Yaşanan sorunda personel eksikliğinin etkili olduğu belirtiliyor. İngiltere’de pandemi döneminde şirketler binlerce kişinin işine son verse de pandemi sonrası dönemde uçuş talepleri artmasına rağmen bu kişilerin yerine yeni eleman alınmadı.

Ortak mektupta havayollarının Eylül’e kadarki planlarını gözden geçirmeleri ve beklenmedik operasyonel gelişmelere karşı hazırlıklı olmaları istendi. Yolcuları bilgilendirmenin önemli olduğunun vurgulandığı mektupta, havayolu şirketlerinin çağrı merkezlerinde yeterli elemanın bulunmasının gerekliliğinin altı çizildi.

Ne var ki, şirketler ve sendikalar personel azlığı nedeniyle problemlerin yazın da büyük olasılıkla süreceğini söylüyor. Unite’tan Oliver Richardson, milletvekillerine yaptığı konuşmada, durumun “birlikte çalışmazsak” çözülemeyeceğini söyledi. Havayolları ise yeni personel alımında güvenlik kontrolleri nedeniyle gecikmeler yaşadıklarını söylüyor.

Kaynak: Brit İş Yaşam TV- https://britisyasam.co.uk/ingilterede-havayolu-sirketlerine-gerceklestiremeyecekleri-ucuslari-iptal-etme-cagrisi/

. Towntalk
remove_red_eye1997

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur