Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN AMERİKA'DA YENİ HAT DUYURUSU !!!

Hashtag

Amerika’da uçuş ağına Seattle’ı da ekleyen THY, yeni hatlar için kolları sıvadı. Yurtdışında yüksek talep olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Bolat, “Amerika ve Asya’da da yeni hat açma çalışmalarımız var” dedi.

Türkiye'nin yurtdışındaki bayrak taşıyıcısı konumunda bulunan markası Türk Hava Yolları (THY), yurtdışında açtığı yeni hatlarla büyümesini sürdürüyor. Şirketin son olarak uçuş ağına dahil ettiği noktalardan biri de Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) en zengin ilk 10 şehri arasında yer alan Seattle oldu. THY'nin ABD'deki 12'nci destinasyonu olan hatta uçuşlar pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak yapılacak. Hat açılışı dolayısıyla Seattle uçağında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Milletçe herkesin sahiplendiği Türkiye'nin en önemli markası THY'yi inşallah hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Bu yıl çift haneli büyüme hedefimiz vardı, bütçenin üstüne çıkıyoruz. 2023'te de büyümemiz çift haneli olacak" dedi.

Yakın zamanda Seattle'ın yanı sıra Buhara ve Tivat hatlarını da açtıkları bilgisini veren Bolat, "Amerika'da Detroit, Denver ve Orlando hatlarının yanı sıra Asya'da da yeni hat çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. THY'nin yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da yüksek bir taleple karşı karşıya olduğunu söyleyen Bolat, yeni uçakların filoya dahil olmasıyla birçok hatta frekansları artıracaklarını kaydetti.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/thynin-ucaklari-dunya-semalarinda-yeni-hatlar-acacagiz-6042305

. Towntalk
remove_red_eye1088

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur