Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BAKANDAN ANKARA ANLAŞMASI AÇIKLAMASI !!

Hashtag

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ile Ankara’da ortak basın toplantısı düzenledi. Ankara Anlaşması sorunları ikili toplantıda gündeme geldi.

Bakan Çavuşoğlu “Ankara Anlaşması sorunlarının çözülmesi gerekiyor” dedi.

“Hedeflerimizi büyütmek istiyoruz. ‘Serbest Ticaret Anlaşmasının’ genişletilmesi için uğraşıyoruz. İş dünyamızınız yatırımlarını da artırmak istiyoruz. Bugün Sayı Truss’tan bu sorunların halledilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Ankara Anlaşması çerçevesinde insanlarımızın başvuru süreçleri gecikiyor. Bu teknik sorunların çözülmesi gerekiyor.”

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ise Türkiye ve İngiltere’nin NATO’nun önde gelen ülkeleri olarak daha iyi ilişkileri olması gerektiğini düşündüklerini kaydederek, Türkiye’nin özellikle Ukrayna’da çok kıymetli şeyler yaptığını ve bunu bildiklerini söyledi. Truss ayrıca Türkiye’nin Ukrayna konusundaki çabaları dolayısıyla Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: Brit İş Yaşam TV- https://britisyasam.co.uk/bakan-cavusoglu-ankara-anlasmasi-sorunlarinin-cozulmesi-gerekiyor-dedi/

. Towntalk
remove_red_eye899

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur