Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA TÜRK KUYUMCU SOYULDU !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı Manhattan Beach kentinde bulunan Pasha Fine Jewelry 10 kişi tarafından yağma edilerek soyuldu. Soygun anı ve kaçan soyguncuların araçları saniye saniye görüntülendi.

Bir film sahnesini andıran olayın görüntüleri bugün sosyal medyaya düştü. Cuma akşamı Manhattan Sahil Polisi, tanıkların tahmini 10 şüphelinin vitrinleri paramparça ettiğini ve bilinmeyen miktarda malla kaçtığını ihbarı aldı.

Olay, 217 Manhattan Beach Bulvarı'ndaki Pasha Fine Jewelry'de meydana geldi.

MBPD basın açıklamasına göre, şüpheliler vitrinleri kırmak için çekiç kullandı ve en az üçünün tabanca gibi görünen silahlarla silahlanmış gibi göründü, ancak ateş açılmadı.

Görgü tanığı videosu, şüphelilerin kuyumcudan çıkıp sokağın karşısındaki ara sokağa koştuklarını ve burada bekleyen araçlara binerek kaçtıkları gözlendi.

Manhattan Beach Belediye Başkanı Steve Napolitano, "Bu sadece bir kişiye veya işletmeye karşı bir suç değildi. Bu, tüm topluluğumuza karşı bir suçtu." dedi. "Şehir merkezimizde güpegündüz silahlı bir soygun ciddi yaralanma ve ölümle sonuçlanabilirdi. Bunu yapanlara, lütfen MBPD'nin sizi yakalamak, kovuşturmak ve hapse atmak için her türlü kaynağı ayırdığını bilin. Kamu güvenliğinin her zaman Kent Konseyinin 1 numaralı önceliği olduğuna ve MBPD'nin tam desteğimize sahip olduğuna dair toplumu temin etmek istiyorum." dedi.

Soygunla ilgili bilgisi olan herkesin Det'i araması istendi. İsimsiz kalmak isteyenler için 310-802-5121 numaralı telefondan Ian Mikelson veya 310-802-5171 numaralı Manhattan Beach Polis Departmanı arayanların ödüllendirileceği belirtildi.

. Towntalk
remove_red_eye615

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur