Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE SICAK HAVA UYARISI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin genelinde hava sıcaklığı artarken, batı eyaletlerinde sıcaklığın 3 haneli derecelere çıkması bekleniyor. Uzmanlar hava sıcaklıklarına karşı bazı uyarılarda bulundu.

Ulusal Hava Servisi'ne göre, hafta sonu boyunca orta ve batı eyaletlerinin bazı bölgelerinde tehlikeli sıcaklık bekliyor. Yetkililer, üç haneli sıcaklıkların yüksek tansiyon ve diğer hastalıkları için artan bir risk oluşturduğunu söylüyor.

Bölgesel acil sağlık hizmetleri ajansı MedStar'a göre, Teksas'ta 1 Mayıs ile 12 Temmuz arasında 2022'de 2021'deki aynı döneme kıyasla sıcaklıkla ilgili sorunlar nedeniyle yardım çağrıları %120,4 arttı. Tıbbi tesislere yapılan nakiller, aynı zaman diliminde 2022'de bir önceki yıla kıyasla %108 arttı ve ciddi yaralanmalarda %80,4'lük bir artış oldu.

NWS'ye göre, bazı şehirlerde gündüz sıcaklık endekslerinin 100'lere yükseleceği tahmin edilen Kansas, Oklahoma, Missouri, California, Texas, Arkansas, Oklahoma ve New Mexico'da yüksek sıcaklık alarmı verildi.

Kuzey Kaliforniya ve güney Oregon'daki bölgelerde kırmızı bayrak uyarıları ile yüksek yangın havası için bölge halkı uyarıldı.

Uyarı altında bulunanların bol sıvı almaları, uygun giysiler giymeleri, klimalı odalarda kalmaları, güneşten uzak durmaları, çocukları ve evcil hayvanları araçlarda başıboş bırakmamaları, çalışırken veya harcama yapıyorsa ekstra önlem almaları önerildi.

https://www.abdpost.com/amerika-kavrulacak/134406/

. Towntalk
remove_red_eye709

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur