Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRKLERE DUYURU !!!

Hashtag

Profile image

Kübra

District of Columbia

Türk-Amerikan ve Türk-Kanada toplumu, eğitim ve refah seviyesi açısından ortalamanın üzerinde bir göçmen grubunu temsil etmektedir. ABD ve Kanada’da kültür, ekonomi, siyaset, spor, eğitim, sanat ve daha birçok alanda önemli başarılara imza atan Türkler, bulundukları ülkenin kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ancak diğer diasporalarla karşılaştırıldığında yakalanan bu başarının, lobicilik ve savunuculuk alanına yeteri kadar yansımadığı görülmektedir.

Bu noktadan hareketle Diaspora Savunuculuk Akademisi, başarılı Türk gençlerinin lobicilik ve savunuculuk alanında seminerler alarak bu ülkelerdeki Türk toplumunun haklarını daha bilinçli bir şekilde savunmalarını mümkün kılmayı ve aralarında kuvvetli bir bağ oluşturmayı hedeflemektedir. Seminerlerin yanı sıra katılımcılarla birlikte Beyaz Saray, ABD Kongresi, Dünya Bankası, IMF, ABD Dışişleri Bakanlığı vb. önemli ABD kurumlarına da ziyaretlerin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Detaylı bilgi için siteyi inceleyebilirsiniz.

https://ytb.gov.tr/savunuculukakademisi/

. Events
remove_red_eye1011

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur