Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE ÜCRETSİZ DOMATES DAĞITILIYOR !!!

Hashtag

– New Jersey Tarım Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, “Jersey Fresh” domates sezonunu etkinliği kapsamında Wildwood, Atlantic City ve Seaside Heights sahillerine gelenlere ücretsiz cherry domatesleri dağıtılacak.

Bugün 13.00’te başlayacak ücretsiz domates dağıtımı stoklar bitene kadar sürecek.

Domates almak isteyenler için dağıtım yapılacak noktalar, East Schellenger Bulvarı’nın sonunda Wildwood’daki Morey’s Piers yakınındaki ahşap kaldırım, New York Bulvarı’nın sonunda Atlantic City’de Ripley’s Believe It Or Not yakınındaki ahşap kaldırım ve Seaside Heights’taki ahşap kaldırım olarak belirlendi.

New Jersey Tarım Bakanlığı Sekreteri Douglas H. Fisher yaptığı açıklamada, “Domates, New Jersey’nin eyalet ve eyaletlerarası alanda tanınan ekinlerinden biridir. Bu cherry domatesleri, lezzetli ve besleyici bir atıştırmalık olarak yenebilir veya çok çeşitli tariflerde ve yemeklerde kullanmak üzere eve götürülebilir. Herkesi, büyüme mevsimi boyunca ünlü Jersey Fresh domateslerinin tüm çeşitlerini aramaya teşvik ediyoruz” dedi.

Bakanlık, Garden State’in ABD’deki ilk on domates üreticisi arasında olduğunu açıkladı.

2020’de, eyalet çiftçileri 3 bin 100 dönümlük alanda 80 milyon pound domates hasat ettiğinde, New Jersey’in domates için 48 milyon dolarlık bir üretim değeri vardı.

New Jersey’de domates mevsimi ekim ayının sonuna kadar sürüyor.

https://theanatoliapost.com/new-jerseyde-bugun-ucretsiz-domates-dagitilacak/

. Towntalk
remove_red_eye925

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur