Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE $19'DAN BAŞLAYAN UÇAK BİLETLERİNİ KAÇIRMAYIN !!!

Hashtag

Merkezi Denver, Colorado'da bulunan Amerikan Frontier Airlines, tarafından başlatılan kampanyaya 1 - 2 Ağustos ve 5 Ekim tarihleri ​​arasında haftanın belirli günlerindeki seyahatler için geçerli.

Merkezi Denver, Colorado'da bulunan Amerikan Frontier Airlines, tarafından başlatılan kampanyaya 1 - 2 Ağustos ve 5 Ekim tarihleri ​​arasında haftanın belirli günlerindeki seyahatler içir geçerli.

Biletlerin en geç 1 Ağustos 23:59'a kadar satın alınmalıdır. İndirimli fiyatlar bazı istisnalar dışında Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri iç hat aktarmasız uçuşlar için geçerlidir. Kesinti tarihleri ​​31 Ağustos, 3 Eylül, 6-7 arasındadır.

Las Vegas, NV'den seyahat; Phoenix, AZ; Florida; Denver, CO; Kaliforniya; Myrtle Plajı, SC; Charleston, SC; Savannah, GA; Nashville, TN; New Orleans, Los Angeles; Seattle, WA; ve Portland VEYA; Salıdan Cumaya kadar geçerlidir. Las Vegas, NV'ye seyahat; Phoenix, AZ; Florida; Denver, CO; Kaliforniya; Myrtle Plajı, SC; Charleston, SC; Savannah, GA; Nashville, TN; New Orleans, Los Angeles; Seattle, WA; ve Portland VEYA; Pazardan Çarşambaya kadar geçerlidir.

Frontier Airlines'ın ticari kıdemli başkan yardımcısı Daniel Shurz, "Frontier Airlines, ABD, Karayipler ve Latin Amerika'daki varış noktalarına enflasyonu kıran gişe rekorları kıran bir ücret satışı sunuyor" dedi. "Ücretler bu kadar ucuz olduğunda, uzun sürmeyecekler, o yüzden fırsatınız varken onları kapın!"

Daha fazla bilgi için www.flyfrontier.com adresini ziyaret edin.

. Towntalk
remove_red_eye1173

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur