Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BOGNOR REGIS'TE 3 ELEMAN ARANIYOR !!

Hashtag

Kebabtan anlayan üç kişiye ihtiyacım var. Biri hazırlıkçı, İkisi içerde. Hazırlıkçı günde 9 saat çalışacak. Saat sabah 7 de başlıyacak 4 de bitirecek.

Kırmızı et ve tavuk açmasını bilen.

Bir kebab dükkanının günlük standart hazırlığını yapacak.

Dükkanın günlük adan zeye temizliğini yapacak.

Haftanın 6 günü çalışıp bir gün izni olacak bir arkadaşa ihtiyacım var.

Çalışma saatlerinde dükkan kapalı olacak.

Aradığım İkinci ve üçüncü kişi bir tek servis yapacak ve döner kesmesini, pişirmesini bilen, grill hakimiyeti iyi olan, hatasız sipariş hazırlayan aklı başında, sorumluluk sahibi, disiplinli ve temiz çalışan, kısacası kebabta daha önce çalışmış tecrübeli iki arkadaşa daha ihtiyacım var.

Esrarı ve kumarı olmayan, içkisi dükkanı etkilemeyecek. Tabiki isteyen esrarda içer kumarda oynar. Esrar içip servis yapan adamda gördük. Dükkana zarar veriyor.

Kumar oynayan adam adam dükkana kupon sokuyor işi gücü bırakıp Fenerbahçe kazandaydı 1000 pound alacaktım Galatasaray yenilmeseydi şu olacaktı bu olacaktı. Bana çalışacak arkadaş lazım. Bahis şirketine adam aramıyorum ben. Akşam gazinoya gidiyor ertesi gün zombi olmuş. Parayı sıfırlamış Moral yerlerde servis yapmaya çalışıyor. Yok abi kimsenin esrar içmesine kumar oynamasına bir şey dediğim yok. Yanlızca bize ters. Kebab işine gitmiyor bu arkadaşlar.istikrar olmadığı için geliyorlar 3 hafta sonra bavulunu alıp gidiyorlar. Bu sefer yine adam aramaya başlıyoruz.

Yerim Bognor Regis te

İş arayan arkadaşlar :

Saat 3 te başlıyacak saat 12 de bitirecek.

Dükkanın hazırlık ve temizliğini yapacak biri olduğundan Gelecek arkadaşlar Hazırlıkçının izinli ve tatilleri haricinde. İşten çıkması dahilinde , kısacası özel durumlar haricinde temizlik ve hazırlık yapmayacak günde 9 saat çalışacak arkadaş arıyorum.

Hazırlık ve temizlik için £500 haftada

Servis te çalışacak arkadaşlar için £550 haftada veriyorum.

Dükkanın üstünde gelen arkadaşların temiz yatağı, kilitleri olan odası olacak.

Yemesi içmesi dükkandan

Çalışma şartları kolay.

Saatleri kısa,

Çalışma alanı geniş bir dükkan.

Arkadaş ortamı çok iyi kafa dengi çalışanları olan bir dükkan.

Lütfen İngiltere’nin dışında olan arkadaşlar yazmasın.

Mesaj atmayın direk arayın

Engin Şener

07771691736

. Jobs
remove_red_eye85

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur