Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN ABD'DEKİ TÜRKLERE KÖTÜ HABER !!!

Hashtag

Türk Hava Yolları bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey başta olmak üzere bir çok noktaya uçuş başlattı. Planlanan uçuşlardan biri olan Michigan eyaletine bağlı Detroit'e uçuş ise askıya alındı.

Konuyla ilgili Turkish American Society of Northeastern Ohio Derneğinden Engin Ateş, uzun süredik bekledikleri Detroit uçuşunun ileri bir tarihe ertelendiğini dile getirdi.

THY Yinetim kurulu Başkanı Ahmet Bolat ile sosyal medya üzerinden iletişime geçen Engin Ateş, "Ahmet bey, Detroit USA'nin nezaman başlayacağı ile ilgili kesin bir bilgi var mı? Mart deniyordu, şimdi eylül diye konuşuluyor." diye soru sordu.

Ahmet Bolat ise, "2022 planında Detroit yok, çünki uçak yok. 6 adet B787 uçağımız bir senedir gelmedi." dedi.

THY'nin sayfasında ise geçen yıl Detroit ile ilgili bilgiler yayınlandı.

Genelde uçuş olan ve Uçuşa açılacak olan kentlerle ilgili tanıtımlar yapan THY'nin sitesinde Detroit şöyle anlatılıyor: "Amerika Birleşik Devletleri’nin Kanada ile olan kuzeydoğu sınırında, Michigan Eyaleti’nde yer alan Detroit, nüfusu itibariyle bulunduğu eyaletin en büyük kenti. İlk otomobilin, 1896 yılında bir çiftçinin oğlu olan Henry Ford tarafından üretilmesinden sonra Detroit tüm dünyada motor kent olarak anılıyor. Amerikalı ünlü sanatçılarının en az bir kere yolunun düştüğü Detroit elektronik müzik tarzının da doğduğu kent olarak biliniyor. Detroit, ABD’deki Afrika-Amerika kültürünü en iyi hissedeceğiniz yerlerden biri. Farklı deneyimler peşinde olanlar için Detroit benzersiz bir şehir."

https://www.abdpost.com/thy-nin-detroit-ucusu-bir-baska-bahara-kaldi/126965/

. Towntalk
remove_red_eye1734

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur