Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE CAMİİ CEMAATİNE SALDIRI !!!

Hashtag

1 Ağustos Pazartesi akşamı 20:30 sularında, Preakness Bulvarı’ndaki Kuzey Jersey İslami Cemaati’nden yaklaşık 100 kişi akşam namazı için bir araya gelmişti.

3 saldırgan cemaat dua aşamasındayken taşlı saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırganlardan biri taş atarken diğer iki kişi kapıda bekleyerek gözcülük yaptı ve dışarı çıkılmasını engelledi.

Atılan taşlar cemaatten iki kişiye denk geldi ancak ciddi bir yaralanma olmadı.

Cami yetkilileri, geçen yılın sonlarında da yine bir davetsiz misafirin saldırısı sonrasında yaşanan bu ikinci vakadan sonra kapıları kilitlemeye başlamaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Yedi yıl önce açılan ve Mescid Ebu Bekir olarak da bilinen caminin çoğunluğu Bengalli bir cemaate sahip.

Şehir polisi ve Passaic İlçesi Şerif Richard H. Berdnik’in ofisinin üyeleri de ibadethaneyi gözlem altına aldı.

Berdnik ve Passaic İlçe Savcısı Camelia M. Valdes, saldırganların kimliğini belirlemeye yardımcı olabilecek bilgilere sahip olan herkesin savcılığa başvurmalarını istedi.

Yetkililer, Patersonlu bir adamının Aralık ayı sonlarında, ezan hakkında şikayetçi olduğunu ve bir imam yardımcısını itip dövdükten sonra saldırı ile suçlandığını da hatırlattı.

https://theanatoliapost.com/patersonda-camide-dua-eden-cemaate-tasli-saldiri/

. Towntalk
remove_red_eye1013

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur