Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CEDİ OSMAN'IN TERCİHİ DE OLYMPİA LOGİSTİCS OLDU !!!

Hashtag

Oyuncu Ebru Şahin ile NBA'daki milli basketbolcumuz Cedi Osman geçen hafta Makedonya Ohrid’de nikah masasına oturmuştu. Perşembe akşamı da Çeşme’de düğün yaptılar. Temsili nikâhı Acun Ilıcalı kıydı. Davette Amerika'dan getirilen bir milyon dolar değerindeki gelin arabası ilgi odağı oldu.

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika'dan uçakla getirtti.

Cedi Osman'ın tercihi de Amerika'da bulunan ve yüzlerce Türk'ün tercih ettiği Olympia Logistics oldu. Hakan Sayin ile bizzat temasa geçip görüşmelerini tamamlayan ve ardından da aracını Olympia Logistics aracılığı ile Türkiye'ye götüren Cedi Osman süreçten de oldukça memnun kaldığını bildirdi. Düğün sonrası aracını tekrar Olympia Logistics aracılığıyla Amerika'ya getireceğini belirtti.

Sizde aracınızı Türkiye'ye götürmek isterseniz Hakan Bey ile iletişime geçebilir, süreç hakkında kendisinden bilgi alabilirsiniz.

WWW.OLYMPIALOGISTICS.COM

Hakan Sayin

Olympia Logistics

Tel : +1 305 467 0991

Email : <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

. Marketplace
remove_red_eye755

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur