Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE ARABASI OLANLARA DUYURU !!!

Hashtag

New Jersey’de araba sigortası oranları, Vali Phil Murphy tarafından imzalanan yeni bir yasaya göre önümüzdeki birkaç yıl içinde artabilir.

Murphy’nin Cuma günü imzaladığı tasarı hemen yürürlüğe girecek ve otomotiv sorumluluk sigortası için asgari şartı yükseltecek.

Ne gibi değişiklikler olacak?

Öncelikle eyalet yasası, tüm sürücülerin araba sigortasına sahip olmasını gerektiriyor. Kazaların türü ve kapsamı değişiyor, ancak standart bir poliçe, kişi başına bedensel yaralanma için 15 bin ABD Doları, maddi hasar için 5 bin ABD Doları ve sigortasız sürücüler için 30 bin ABD Dolarını kapsıyor.

Yeni yasa, standart araba sigortası poliçesinin önce 2023 Ocak ayında, daha sonra da 2026’da tekrar artmasını beraberinde getiriyor.

Bu değişiklikle ile, standart bir poliçe için minimum gereklilik olan 15 bin dolar 2026’da 35 bin dolara yükselecek ki bu da iki katından daha fazla bir artış demek.

Standart bir poliçede yeni rakamlarla, araç sahiplerinin, bir kişinin yaralanması veya ölümüyle sonuçlanan bir çarpışma için 25 bin, birden fazla yaralanma veya ölümle sonuçlanan bir kaza için 50 bin ve yaralanmasız bir kaza için 25 bin dolarlık teminat gerektirecek.

Tüm sorumluluk poliçeleri ayrıca, bir sürücünün yasal olarak sigortasız ve eksik sigortalı araçların sürücülerinden tazminat olarak tahsil etme hakkına sahip olduğu şeyin tamamı veya bir kısmı için ödemeyi içerir.

Tasarı, aynı zamanda kişisel yaralanma avukatı olarak da görev yapan Senato Başkanı Nicholas Scutari ve Senatör Jon Bramnick tarafından destekledi. İki senatör değişikliğin nihayetinde sürücülere fayda sağlayacağını iddia etti.

https://theanatoliapost.com/njde-araba-sigortalari-artiyor-bilinmesi-gerekenler/

. Towntalk
remove_red_eye1389

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur