Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YETKİLİLER AÇIKLADI: UÇAK BİLETİ FİYATLARI...

Hashtag

Ryanair CEO’su Michael O’Leary, olağanüstü artan yakıt fiyatları nedeniyle çok ucuz biletlerin artık söz konusu olamayacağını söyledi. O’Leary, önümüzdeki beş yıl içinde şirketin ortalama bilet fiyatının 40 eurodan 50 euroya yükseleceğini belirtti.

BBC’ye konuşan O’Leary, kampanyalar çerçevesinde satışa çıkarılan 0.99 ya da 9.99 Euroluk biletlerin önümüzdeki yıllarda beklenemeyeceğini vurguladı. Önümüzdeki beş yıl içinde şirketin ortalama bilet fiyatının 40 Euro’dan 50 Euro’ya yükseleceğini belirtti. CEO, biletlerin fiyatı ve yaşam maliyeti artsa da insanların sık uçmaya devam edeceğine inandığını söyledi. O’Leary, “Ne var ki, insanların fiyatlara çok daha dikkat edeceğini ve daha düşük alternatiflere yöneleceğini düşünüyorum” dedi.

O’Leary, havayollarına yapılan karbon emisyonunu azaltma ve bu doğrultuda yolcuları demiryolu ve karayoluna yönlendirme çağrısıyla ilgili de konuştu. Karayolu taşımacılığı ve nakliyesinin karbon emisyonuna katkısının uçuşlardan daha yüksek olduğunu söyleyen O’Leary, Ryanair’in yakıt verimli uçaklara yatırım yaptığını aktardı. O’Leary, fosil yakıtların kullanımının elektrikli araçlara geçerek daha fazla azalacağını da sözlerine ekledi.

İngiltere’de pandemi kısıtlamaları bittikten sonra havalimanlarında yaşanan kaosla ilgili de yorum yapan O’Leary, Ryanair’in durumu diğer şirketlere göre daha iyi ele aldığını söyledi. CEO, bunun gerekçesinin şirketin Kasım’da, Omicron varyantı uluslararası seyahati etkilemeye devam ederken işe alım yapmasının olduğunu aktardı.

Kaynak: British Turks- https://britisyasam.co.uk/16694-2/

. Towntalk
remove_red_eye1177

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur