Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KALİFORNİA'DA KİRALIK ODA

Hashtag

Herkese merhabalar, Venice Beach’teki 4 katlı lüks evimizdeki özel odaya kısa/uzun süreli kiracı arıyoruz. Ev sahile ve Abbot Kinney’ye 1 dakika yürüme mesafesinde, meşhur Venice Sign’a 3 dk, Santa Monica’ya ise 10 dk mesafede.

Civarında bir çok ünlü restoran, coffee shop ve eğlence mekanı bulunmakta. Bu bölge Los Angeles’ın en turistik ve hip bölgelerinden birisi.

Evde eşimle beraber yaşıyoruz. İkimiz de 30’larımızdayız. Genelde evden çalışıyoruz ve çoğunlukla da 2 küçük köpeğimizle evde vakit geçiriyoruz. Köpeklerimizin İkisi de eğitimli ve dost canlısı.

Oda duş/jakuzili lüks banyoyla beraber 2. katta. Bu katın tamamı size ait olacak. Odada Queen size yatak, ayaklı abajur, çalışma masası ve eşyalar için gömme dolap mevcut. Odanın kaydırmalı kapısı dışarıda evin demir kapılı ana girişinin olduğu özel zen bahçeye açılıyor. Eşim ve ben daha çok garajdan girip çıktığımız için burayı nadiren kullanıyoruz. Mutfak ve çatı ortak kullanım alanı.

Mutfakta şarap dolabından endüstriyel ocağa kadar bir çok modern eşya mevcut. Balkonu ve büyük tezgahı sayesinde keyifle yemek yapmak ve yemek için çok uygun bir yer. Çatı katımızda da oturma grubu, ısıtıcı, barbekü ve okyanus manzaramız mevcut. Çamaşır makinesi ve kurutucu odanın hemen yanındaki garaj girişinde. Son olarak civar sokaklarda kolayca park yeri bulmak mümkün.

İlgilenenler mesajla veya telefonla doğrudan bana ulaşabilir.

(818) 456 7911

Doruk Gündoğan

https://www.facebook.com/dorukgundogan

. Marketplace
remove_red_eye139

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur