Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE İŞ BULMA REHBERİ !! İNGİLTERE'DE EN KOLAY NASIL İŞ BULURSUNUZ?

Hashtag

Hem scale-up vizesine uygun iş arayanlar için hem de genel iş arayanlar için alternatif yöntemleri sizler için derledik.

1. YÖNTEM (SCALE- UP)

Scale up vizesinde en önemli nokta nereye müracat edeceğinizdir. Hükümet tarafından onaylanmış firmalara ulaşmak ve seçimi bunlar arasından yapmak önem arz etmektedir.

https://www.gov.uk/government/publications/register-of-licensed-sponsors-workers

Yukarıdaki linkte onaylanmış sponsor firmaları görebilirsiniz. Yaklaşık 1000 tane onaylanmış firma bulunmaktadır. Listede firmaların bulunduğu şehri ve hangi yolla vize vererek eleman getirmeye yetkili olduğunu görmeniz mümkün. Scale up vizeye uygun firmaların A rating firma olması gerekmektedir, seçeceğiniz firmanın ratingi de listede bulunmaktadır.

Sponsor olacak firmanın scale up firması olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Sponsor firma eğer scale- up şartlarına uygunsa scale-up firma olarak sponsor olabilmek için sertifikasını değiştirme başvurusunda bulunabilir.

2. YÖNTEM (SCALE- UP)

https://www.scaleupinstitute.org.uk

Yukarıdaki linkte scale- up sponsor firmaları ülkelere göre listelenmektedir.

3. YÖNTEM (GENEL)

www.tes.com

www.efinancialcareers.co.uk

www.jobs.nhs.uk

www.gov.uk/find-a-job

www.uk.indeed.com

www.reed.co.uk

www.linkedin.com

Yukarıdaki sitelerden güncel iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Scale up vizesine başvuracaklar için buradan iş ilanlarını bulup yukarıdaki listeden scale- up firma olup olmadığını kontrol etmek yararlı olacaktır.

4. YÖNTEM (GENEL)

Her gün düzenli olarak web sitemizde güncel iş ilanları yayınlamaktayız. Bizi takip ederek iş güncel iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

https://www.communityabroad.com/turkish?country=gb

Kaynak: Cheedam Adan- https://www.youtube.com/watch?v=M7Y6d9YO_v4

. Towntalk
remove_red_eye1237

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur