Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ KADIN İŞLETMECİLERE MÜJDE !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde internet sağlayıcı Comcast firması başlattığı 'RISE' programı kapsamında, küçük işletme sahibi kadınlara pazarlama sistemleri, medya ve teknoloji hizmetleri sağlamaya yönelik bir destek sunuyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

- Kadın işletme sahiplerine yönelik bu destek programından faydalanabilmek için, işletmenizin en az yüzde 51'i size ait olmalı. Siyahi, yerli, hispanik veya Asyalı Amerikalı kadın işletme sahipleri başvuru yapabilirler.

- İşletmenizin 'franchise' değil tamamen bağımsız bir kurum olması gerekli.

- ABD'de iş yapmak için yasal olmalısınız.

- En az 1 ya da daha uzun süredir faaliyet gösteriyor olmalısınız.

ComcastRISE.com/legal adresinden tüm resmi kuralları öğrenebilirsiniz.

Başvurunuzu tamamlama veya göndermeyle ilgili sorularınız için <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresinden bir Comcast RISE Temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvurunuzu göndermeden önce mutlaka inceleyin. Herhangi bir nedenle hatalı, eksik veya anlaşılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Technology Makeover alıcılarının, işletmeleri için IRS yönergelerine uymak amacıyla W-9 formunu sağlamaları gerekecektir.

Linkteki formu doldurup başvuru yapabilirsiniz.

https://www.comcastrise.com/rise-apply/

. Towntalk
remove_red_eye594

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur